Specialized Brand Store

DE SPECIALIZED ROUBAIX

Maak kennis met deze slimme, revolutionaire fietshelm.
MEER INFO

SPECIALIZED TURBO LEVO

Een combinatie van meesterwerk en kracht in 1 fiets
Bekijk hem nu

ONTDEK DE VENGE

Voor iedereen die niet tevreden is met de tweede plaats
Bekijk de fiets

SPECIALIZED BRAND STORE

In onze winkel kunt u alle producten bekijken, aanraken en voelen. In een toffe ontspannen sfeer kunt u bij ons terecht voor meer info over alles wat met fietsen te maken heeft. U kunt er de nieuwste trends komen bekijken en het nodige advies inwinnen.

Wij beantwoorden graag al uw vragen en helpen u met plezier waar nodig. Fietsen verkopen doen wij enkel in onze winkel. Wij zijn ervan overtuigd dat hierbij het nodige advies van groot belang is. Ook naar maatbepaling is het beter dat u hier persoonlijk aanwezig bent.

Bij ons staat de klant centraal, kom gerust vrijblijvend eens langs in onze winkel. Laat u bij het genot van een heerlijk kopje koffie overtuigen door onze vriendelijke medewerkers en onze talrijke topproducten.

SPECIALIZED TESTBIKES

Wist u dat Fietsen Schenk over wel meer dan 30 testbikes beschikt? Zowel racefietsen als mountainbikes. Ook hebben we verschillende E-bikes ter beschikking. Deze staan het ganse jaar klaar voor u. Maak online een afspraak of kom eens langs in onze winkel. Na een testrit weet u veel beter wat u koopt. Ook indien u twijfelt tussen verschillende modellen of types van fietsen is een testrit aan te raden.

HAAL MEER UIT UW FIETS

ONDERHOUD

Geniet dubbel zo lang van uw fiets door hem goed te laten onderhouden. We hebben de beste onderhoudsformules die u in de buurt kan vinden. Gewoon een formule kiezen, afspraak maken en uw fiets is weer op en top.

RETÜL FIT

Omdat iedereen een uniek lichaam heeft is het best om uw fiets daarop te laten afstellen. Met onze Retül Fit stemmen wij uw lichaam af op uw fiets, zo kan u tot het uiterste gaan zowel met uw lichaam als met uw fiets.

B2BIKE

Wij zijn officiële verdeler voor B2Bike. Gezondere, blijere medewerkers die beter op tijd komen. Besparen op parkeer-  en autokosten. Een groener en vriendelijker imago. B2Bike fietsenleasing voor bedrijven.

SPECIALIZED IN DE KIJKER

DE KRACHT OM MEER TRAILS TE RIJDEN

DE NIEUWE TURBO LEVO

Plaats jezelf in onze schoenen: je hebt net de meest bekroonde e-mountainbike ter wereld gemaakt. Geef je jezelf een high-five en ga je donuts halen, of ga je aan de slag om iets nog beter te maken? We hebben de donuts laten staan en iets revolutionairs gemaakt.

EVENEMENTEN

Specialized Turbo Night
Specialized Turbo Night
WAAR?  Fietsen Schenk winkel Nieuwstraat 59, 2910 Essen WANNEER? Donderdag 28 november 2019 VAN: 19.30u TOT: 21.00u PRIJS: GRATIS Kom alles te weten over elektrische...

JE DROOMBIKE GEVONDEN?

Na al dat zoeken, vergelijken, afwegen, etc. eindelijk je ultieme fiets gevonden. Wij helpen je graag de puntjes op de i te plaatsen. Onze medewerkers staan klaar om je met raad en daad bij te staan, zodat die eerste rit op je nieuwe fiets perfect aanvoelt.

We hebben de nodige accessoires in huis om het je als fietser zo aangenaam mogelijk te maken. Extreme hitte, ijzige koude, wij hebben steeds de juiste kledij in huis. Vraag ook eens naar onze Retül fit specialisten. Zij zullen je met hun fietsmeting één laten worden met je fiets.

Kortom, je weet wat je wil. Neem dan contact met ons op en we maken samen tijd om die ultieme fiets/fietsbeleving voor jou samen te stellen. 

KLANTEN AAN HET WOORD

Gezelligheid, hapjes en Kwaremont. Service met de glimlach en heel veel deskundige uitleg @ Fietsen Schenk.

Peter Nelen

Vandaag mijn S-Works getest en super bevonden! Goede service!

Stephan Cools

Topwinkel met topservice !  Altijd word ik met heel veel geduld geholpen, en dit nooit zonder een tas koffie, iets fris of een Kwaremontje. 

Stef Kerstens

TOPSERVICE!

Dorien Van den Bergh

Onlangs ben ik verhuisd, maar ik rij met plezier 90km over en weer voor de topservice die ik in deze winkel krijg.

Paolo Suti

Geweldige service, je word op en top behandeld door deskundige mensen.

Hans van Overveld

Vakkundige hulp, vriendelijke medewerkers en strakke werkplaats, Klasse mannen!

Remco Wevers